Icon
Parallel Lines
Parallel Lines
Parallel Lines
Parallel Lines
Parallel Lines

Parallel Lines

Interior design: Andor Cohenno / Intercodam
Gebruikte
producten: Living Ceramics, Quadro design, NotOnlyWhite, Piba Marmi, Decor Walther, Royal Douche
Fotografie:
Intercodam

Voor dit project ontwierpen we een badkamer opgebouwd uit blokken en lijnen. Elk blok heeft zijn eigen afwerking gekregen.
De verhoogde douchevloer en wanden zijn afgewerkt met tegels van 10x120 cm staand verwerkt voor een versterking van de hoogte. Het plateau is van echt marmer, kleur Grigio Portaluppi. De wastafel van HiMacs is een kubus van zichzelf. De roestvrijstalen kranen zijn qua kleur de verbinding tussen de warme kleur van de tegels en de grijstinten in het marmer.
De infinity-nis met LED baan verbindt het natte deel met het droge deel van de badkamer, gescheiden door een plafondhoge glaswand.
Er is veel aandacht besteed aan de uitwendige hoeken van de tegels en de detaillering van de verhoogde douchevloer. De gekozen kleuren zijn een voortzetting van de kleuren in de rest van het appartement. We hebben bewust gekozen voor maar 1 tegel op de vloer en de wanden. Durf te kiezen! Het droge deel van de badkamer is dezelfde witte gietvloer als in de rest van het appartement.
We hebben bewust gekozen voor maar 1 tegel op de vloer en de wanden. Durf te kiezen! Het droge deel van de badkamer is dezelfde witte gietvloer als in de rest van het appartement