Icon

Intercodam Amsterdam

Intercodam te Amsterdam is gesitueerd aan de Amstel naast het Koninklijk theater Carré. Met een oppervlakte van maar liefst 2000 vierkante meter is dit de grootste locatie van Intercodam waar u ons assortiment kunt bewonderen, voelen en ervaren.

Service &
klantenervaring

U kunt ons uitgebreide assortiment aan badkamers bezichtigen. Van strak sanitair tot gedurfde ontwerpen met kleurrijke accenten, bij Intercodam doet u veel inspiratie op. Wees welkom en laat u inspireren in onze nieuwe showroom. We maken ook graag een afspraak met u. Intercodam bestaat 100 jaar en heeft het predicaat hofleverancier uitgereikt gekregen in 2019. Daarnaast ligt de focus op optimaliseren van de service en de klantervaring.

U bent welkom in onze showroom

Onze toonzaal te Amsterdam is gesitueerd aan de Amstel naast het Koninklijk theater Carré. Met een oppervlakte van maar liefst 2000 vierkante meter is dit de grootste locatie van Intercodam waar u ons assortiment kunt bewonderen, voelen en ervaren. Wees welkom en maak een afspraak om langs te komen.

Openingstijden
Maandag:           Gesloten
Dinsdag:             9.30 - 17.30 uur
Woensdag:         9.30 - 17.30 uur
Donderdag:        9.30 - 17.30 uur
Vrijdag:               9:30 - 17:30 uur
Zaterdag:            10:00 - 17:00 uur
Zondag:              Gesloten

Adresgegevens
Amstel 135
1018 EN, Amsterdam
020-6225115

Wij helpen u graag!

Is dit uw eerste bezoek aan Intercodam? *
Eerste bezoek? Dan bent u van harte welkom om zonder afspraak een oriënterend bezoek te doen bij onze showrooms. Hierna diepgaand advies gewenst? Dan plannen wij graag een afspraak met adviseur voor u in.
LET OP! Dit is nog geen definitieve afspraak. Wij nemen spoedig contact met u op om een datum en tijdstip in te plannen.
Wat is de reden van uw bezoek? *
Meerdere keuzes mogelijk.