Icon

U kunt bij ons terecht

Onze showrooms aan de Amstel en in Haarlem zijn volledig open voor bezoek. Komt u voor de eerste keer in een van onze vestigingen of wilt u inspiratie opdoen? Wees welkom voor een oriëntatie bezoek in de showrooms, dit kan zonder afspraak. Wenst u diepgaand advies? Doe dan een aanvraag voor afspraak met adviseur, we nemen contact met u op om definitief in te plannen. Wij staan u graag te woord en u bent van harte welkom bij Intercodam.

Onze werkwijze

U bent van harte welkom in onze showroom inspiratie op te doen en mooie materialen aan te schaffen. Onze ervaren designers kunnen naar wens een ontwerp maken. Hier worden kosten voor berekend. Het kennismakingsgesprek is kosteloos en vrijblijvend. Ontwerpkosten en tekening zijn verrekenbaar. Onze getalenteerde designers staan klaar om naar u te luisteren, adviseren en ontwerpen.

Bereikbaarheid

Voor inspiratie en offertes

Intercodam Amsterdam
020 - 622 51 15
amsterdam@intercodam.com

Kol Intercodam Haarlem
020 - 622 51 15
haarlem@intercodam.com

Buitendienst / Groothandel
groothandel@intercodam.com

Voor de levering en service rond uw bestelling
Afdeling Klantenservice
020 - 622 51 15
klantenservice@intercodam.com

Openingstijden Klantenservice
Maandag t/m vrijdag:      09:00u - 16:00u
Zaterdag & zondag:        Gesloten

Neem contact op

Dit is nog geen afspraakbevestiging. Wij nemen spoedig contact op om een definitieve afspraak in te plannen.

Is dit uw eerste bezoek aan Intercodam? *
Eerste bezoek? Dan bent u van harte welkom om zonder afspraak een oriënterend bezoek te doen bij onze showrooms. Hierna diepgaand advies gewenst? Dan plannen wij graag een afspraak met adviseur voor u in.
LET OP! Dit is nog geen definitieve afspraak. Wij nemen spoedig contact met u op om een datum en tijdstip in te plannen.
Wat is de reden van uw bezoek? *
Meerdere keuzes mogelijk.