U KUNT BIJ ONS TERECHT

Onze showrooms aan de Amstel, in Haarlem en in Amstelveen zijn weer volledig open voor bezoek. Komt U zich oriënteren? Wees welkom om de showrooms te bezoeken. Wenst U diepgaand advies? Doe dan een aanvraag voor afspraak met adviseur, we nemen contact met U op om definitief in te plannen. Wij staan U graag te woord en U bent van harte welkom bij Intercodam.

Ontdek onze keukens in Studio Intercodam Amstelveen.

VOOR ONZE PARTICULIERE KLANTEN

Wilt u advies over de producten die wij verkopen? Oriënteert U zich op een nieuwe keuken of badkamer? Wilt U een nieuwe vloer laten leggen? U bent van harte welkom in een van onze showrooms. Ook telefonisch of via beeldbellen adviseren wij U graag. Geïnteresseerd in een nieuwe keuken? Maak dan een afspraak met onze vestiging in Amstelveen.
Als U de materialen aankoopt via een architect, tegelzetter, installateur of aannemer, kunt U ook voor inspiratie een van onze showrooms bezoeken.

Heeft U een bestelling bij ons geplaatst? Wij zorgen dat Uw materialen op tijd geleverd worden. Heeft U hier vragen over, dan kunt U ons altijd bellen of mailen.

VOOR ONZE ZAKELIJKE KLANTEN

De groothandelstak van Intercodam is volop aan het werk. Architecten, dealers, bouwmaterialenhandelaren, aannemers, installateurs en tegelzetters vinden dagelijks hun weg naar Intercodam, en wij zijn trots op de merken die wij in Nederland vertegenwoordigen. Mochten Uw klanten behoefte hebben aan inspiratie en advies, dan kunnen zij telefonisch en via deze site een afspraak plannen voor een gesprek in een van onze showrooms.

BEREIKBAARHEID

Voor inspiratie en offertes
Showrooms;
Amsterdam 020 - 622 51 15
Amstelveen 020 - 823 05 37 / 020 - 645 39 29
Haarlem 023 - 510 10 00

info@intercodam.com

Buitendienst / Groothandel
groothandel@intercodam.com

Voor de levering en service rond uw bestelling
Afdeling Klantenservice
023 - 303 86 00
klantenservice@intercodam.com

LET OP! Dit is nog GÉÉN afspraakbevestiging. Wij nemen spoedig contact op om een definitieve afspraak in te plannen.
LET OP! Dit is nog geen definitieve afspraak. Wij nemen spoedig contact met u op om een datum en tijdstip in te plannen.
Is dit uw eerste bezoek aan Intercodam? *
Wat is de reden van uw bezoek? *
Meerdere keuzes mogelijk.