Icon

Kol Intercodam Haarlem

Kol Intercodam Haarlem is al jarenlang een begrip in de regio. Naast onze uitgebreide tegelcollectie zijn hier ook prachtige badkamers te bezichtigen. Ons aanbod wordt in schitterende opstellingen tentongesteld zodat u inspiratie kunt opdoen. Wees welkom!

Service &
klantenervaring

We helpen u bij het uitzoeken van tegels en sanitair en bieden u daarbij de beste service. Benieuwd hoe service volgens Intercodam eruitziet? We hebben het proces hier voor u uiteengezet. Wilt u het zelf ervaren? Maak dan een afspraak.

U bent welkom in onze showroom

Onze showroom te Haarlem is al decennia lang een begrip in de regio. Naast onze uitgebreide tegelcollectie is hier ook prachtig sanitair te bezichtigen. Ons aanbod wordt in schitterende opstellingen tentoongesteld zodat u inspiratie kunt opdoen. Wees welkom!

Openingstijden
Maandag           Gesloten
Dinsdag             9:30 - 17:30 uur
Woensdag         9:30 - 17:30 uur
Donderdag        9:30 - 17:30 uur
Vrijdag               9:30 - 17:30 uur
Zaterdag           10:00 - 17:00 uur
Zondag             Gesloten

Adresgegevens
Stephensonstraat 31,
2014 KB Haarlem

Wij helpen u graag!

Is dit uw eerste bezoek aan Intercodam? *
Eerste bezoek? Dan bent u van harte welkom om zonder afspraak een oriënterend bezoek te doen bij onze showrooms. Hierna diepgaand advies gewenst? Dan plannen wij graag een afspraak met adviseur voor u in.
LET OP! Dit is nog geen definitieve afspraak. Wij nemen spoedig contact met u op om een datum en tijdstip in te plannen.
Wat is de reden van uw bezoek? *
Meerdere keuzes mogelijk.