Icon

Ons verhaal

Welkom bij Intercodam. Wij begonnen in 1919 als groothandel in bouwmaterialen en zijn sindsdien uitgegroeid tot de trendsetter in de wereld van tegels en sanitair.

Ons Verhaal

Over Kol Intercodam Haarlem

Kol is al sinds 1932 een begrip in Haarlem. Kol inspireert, informeert en adviseert. Al bijna 90 jaar. Zowel online als in de showroom staan wij voor u klaar. Voor iedere woonwens hebben wij de juiste tegel. Of u nu zoekt naar een klassieke uitstraling of iets hips, wij hebben ruim 15.000 producten in ons assortiment.

Naast onze uitgebreide tegelcollectie hebben wij ook prachtig sanitair. Wij hebben voor ieder wat wils en in verschillende prijsklasse. In onze showroom kunt u op uw gemak inspiratie opdoen bij onze prachtige opstellingen. U kunt de kranen, douches en baden zien, voelen en ervaren. In onze showroom vindt u een ruime collectie aan prachtige uiteenlopende tegels. Uiteraard kunt u zonder afspraak bij ons binnenwandelen om al het moois te bekijken maar voor de beste service adviseren wij u een afspraak te maken

Overname door Intercodam - 2017
In 2017 werd Kol Tegels & Sanitair onderdeel van Intercodam B.V. Intercodam heeft twee vestigingen, waaronder in Haarlem. De grote naam die Kol heeft opgebouwd door de jaren heen blijft voortbestaan en is nog steeds herkenbaar.

Ons Verhaal

Over Intercodam Amsterdam