Icon

Verkoopadviseur Senior Haarlem

Word jij ook gelukkig van een goed interieur? Klopt jouw hart ook sneller voor kleuren, materialen, dessins, texturen en combinaties hiervan? Creëer jij graag een goed design, een prettige sfeer, een ruimte die helemaal klopt? Kom dan in ons fijne team werken!

Wij zijn Intercodam, dé Hofleverancier van luxe tegels, sanitair en keukens met toonzalen in Amsterdam, Amstelveen en Haarlem. Wij hebben een vacature voor een verkoopadviseur, die in de vestiging Haarlem inzetbaar is en onze klanten informeert, inspireert en overtuigt.

Als verkoopadviseur ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten. Dit zijn veelal particulieren al dan niet ondersteund door architecten of interieuradviseurs. Jij ontvangt ze en stelt een offerte en eventueel een situatieschets op. Je onderhoudt het contact met de klant en volgt de offertes op. Je informeert de organisatie over mogelijke orders en weet de koop te sluiten.

Wie ben jij?

MBO/HBO werk- en denkniveau, met werkervaring in een commerciële omgeving met direct klantcontact;
Affiniteit met design, decor, interieur of woonsector;
Passie voor design en interieur en het vermogen om klanten te inspireren en enthousiasmeren;
Servicegericht en je kan goed omgaan met alle klant types;
Collegiaal, stressbestendig en je kunt goed overzicht houden;
Je bent resultaatgericht en hebt een winnaarsmentaliteit!

Wij bieden je een fijn team, een marktconform salaris in de range van 3.000,- tot 3.500,- euro bruto per maand afgestemd op jouw achtergrond, kennis en ervaring. We hebben 25 vakantiedagen en 4 ADV dagen en werken van dinsdag tot en met vrijdag 9.00 – 17.30 uur en op zaterdag 10.00 – 17.00 uur.

Klinkt dit als jouw job? Reageer meteen, dan nemen wij snel contact met je op.

SOLLICITEER DIRECT

Telefoon