Icon

Wij hebben onze activiteiten van Studio Amstelveen beëindigd. Voor tegels & sanitair bent u van harte welkom in de showrooms in Amsterdam en Haarlem.

Intercodam en Mutina nodigen u uit om 15 september de nieuwe Mutina collectie te ontdekken!  Klik hier voor meer info.

De producten van Intercodam

Waar Intercodam eerst groeide met haar succes in vloer- en wandtegels is vandaag de dag de onderneming een autoriteit op het gebied van keukens, sanitair en natuurlijk tegels. De producten van Intercodam zijn geschikt voor iedere ruimte en smaak, ontworpen met de hoogste eisen aan zowel functionaliteit als vormgeving en uitsluitend de hoogste kwaliteit.

TEGELS VOOR IEDER STIJL VAN INTERCODAM

Wist u dat we bij Intercodam meer dan 17.000 unieke tegels hebben? Met verschillende stijlen durven wij te stellen dat wij voor iedereen de juiste tegel kunnen vinden. In onze prachtige en uiteenlopende collectie vindt u subtiel mozaïek tot reusachtige tegelplaten van een aantal vierkante meter en houtlook tegels met een warme uitstraling tot moderne tegels met een futuristische metallic look.

Bij Intercodam vindt u prachtige tegel collecties van de meeste bijzondere tegelfabrikanten, van Italië tot Japan. Denk aan Mutina, Bisazza, Sicis of INAX, waarbij de waardering voor de schoonheid van kunst, cultuur en natuur in de tegels wordt verwerkt. Zo vindt u bij Intercodam tegels van bijvoorbeeld seizoen tinten en texturen die doen denken aan wat de natuur te bieden heeft. Daarnaast is Intercodam de exclusieve importeur van Winckelmans, Ariostea en LivingCeramics. Deze prachtige merken gebruiken de nieuwste technologieën in het maken van hoogwaardige grootformaat en keramische tegels. Door de verschillende formaten en vormen van tegels is het mogelijk het meest ondenkbare te creëren voor een exclusieve look.

Ook biedt Intercodam terrazzo tegels aan die gemaakt worden van hoogwaardige stenen zoals marmer, kalksteen, graniet, kiezelsteen dat met cement en water met elkaar vermengd. Het resultaat is een volledig natuurlijk product dat dankzij zijn aantrekkelijke granito-look de ideale oplossing is voor elegante en stijlvolle ruimtes. Naast de prachtige look, zijn ze ook nog eens bijzonder slijtvast en dus geschikt voor gebruik op zwaar belopen voetgangersgebieden. Denk bijvoorbeeld aan winkelcentra, stations, luchthavens, ziekenhuizen en scholen. Ook maken de natuurlijke en milieuvriendelijke materialen deze producten uitermate geschikt voor projecten waarbij duurzaamheid een rol speelt.

Van marmer tot mozaïek, voor tegels is Intercodam de koning. Vandaar ook dat we hofleverancier zijn.

STIJLVOL SANITAIR VAN INTERCODAM

Bij Intercodam kunt u ook voor sanitair terecht. Het mooiste Italiaanse design vindt u namelijk bij ons. Van badkamer tot toilet en van traditioneel tot modern. Denk aan stoere zwarte industriële kranen tot minimalistische, prachtige vrijstaande baden. De bijzondere producten zijn een lust voor het oog en maken een bezoek aan uw badkamer een bijzondere beleving.

Met Italiaanse merken als Casabath en Ceramic Cielo vindt u bij ons de perfecte combinatie van kunstzinnigheid en technologische productie en tegelijkertijd de tijdloze, eigentijdse en traditionele gedachtegoed.

Kenmerkend is de tot in detail afgewerkte productie, ontwerpen van hoogwaardige materialen en bijzondere designs. Ook vindt u hier de harmonie tussen vorm, functie en kleur terug in uw interieur.

U KUNT BIJ ONS TERECHT

Onze showrooms aan de Amstel en in Haarlem zijn volledig open voor bezoek. Komt u voor de eerste keer in een van onze vestigingen of wilt u inspiratie opdoen? Wees welkom voor een oriëntatie bezoek in de showrooms, dit kan zonder afspraak.

Wenst u diepgaand advies? Doe dan een aanvraag voor afspraak met adviseur. Uiteraard helpen onze adviseurs u graag bij uw zoektocht met inspiratie en goed advies. We nemen contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.