Icon

ARCLINEA KEUKENS

Intercodam brengt je het summum van keukendesign – Arclinea. Keukens in strak Italiaans design van de hoogste kwaliteit.

Arclinea is de trendsetter op het gebied van luxueuze designkeukens. De geschiedenis van Arclinea gaat bijna 100 jaar terug. Het was een familiebedrijf waar kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel stonden. Deze eigenschappen zijn nog steeds van toepassing, maar inmiddels is het een wereldwijd bekende speler om het gebied van keukens.

WIJ ONTVANGEN U GRAAG

Kom langs bij een van onze vestigingen. We inspireren u graag met onze prachtige producten en de nieuwste trends op het gebied van tegels en sanitair. U vindt Intercodam op twee plekken in het land. Bent u van plan om langs te komen? Dan raden wij u aan vooraf een afspraak te maken zodat we de tijd voor u kunnen nemen en u de beste service kunnen bieden.

Let op: Arclinea verkopen wij alleen vanuit onze showroom in Amstelveen.

NEEM CONTACT OP

Is dit uw eerste bezoek aan Intercodam? *
Eerste bezoek? Dan bent u van harte welkom om zonder afspraak een oriënterend bezoek te doen bij onze showrooms. Hierna diepgaand advies gewenst? Dan plannen wij graag een afspraak met adviseur voor u in.
LET OP! Dit is nog geen definitieve afspraak. Wij nemen spoedig contact met u op om een datum en tijdstip in te plannen.
Wat is de reden van uw bezoek? *
Meerdere keuzes mogelijk.