Administratief Medewerker

Heb jij administratief veel ervaring? Werk je graag met cijfers? Ga je netjes te werk? Solliciteer dan op onze vacature Administratief Medewerker.

Administratief medewerker

Niet één keuken, klant of dag is hetzelfde. Dat maakt jouw werk als keukenmonteur  afwisselend. Je wilt een mooi product afleveren, dus je gaat niet weg bij de klant totdat alle puntjes op de i gezet zijn. 100% klanttevredenheid. Voor minder doe je het niet.

Dit zoeken wij in jou

Omdat wij alles in eigen beheer hebben, ben jij een allrounder. Je werkt secuur en laat geen rommel bij de klant achter. Is de keuken aan het eind van de werkdag bijna helemaal gemonteerd? Dan ben je bereid om langer door te werken om hem helemaal af te maken.

Het kan dus voorkomen dat je later richting huis vertrekt. Je bent veel bij klanten thuis. Je bent dus klantgericht en komt met oplossingen bij problemen. Een keuken is maatwerk, daarom ga je als monteur ook keukens inmeten. Je controleert of de maten die klanten hebben doorgegeven ook echt kloppen en je komt met advies en voorstellen als de maten niet kloppen. Als onderdeel van ons montageteam ga je alleen of met een collega monteur zelfstandig keukens monteren en gebruiksklaar opleveren.

Telefoon